друкувати


Укрзалізниця збільшить кількість поїздів на час літніх перевезень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-05-22 05:00:02

Для задоволення потреб населення у перевезеннях найбільш доступним та затребуваним серед населення залізничним транспортом у період літних відпусток Укрзалізницею передбачено курсування 93 сезонних поїздів.

З них 75 пар літніх поїздів, які курсуватимуть до місць відпочинку у Кримському напрямку з різних регіонів України та країн СНД.

"На період літніх перевезень для бажаючих відпочити у Криму додатково буде запропоновано близько 30 тис. місць на добу в один бік. Також сформовано 3 склади спеціальних поїздів для перевезень дітей", - повідомив під час брифінгу начальник головного пасажирського управління Укрзалізниці Олександр Іванько.

Крім цього, з введенням нового графіка руху пасажирських поїздів з Донецька, Дніпропетровська, Харкова до Сімферополя почнуть курсувати швидкісні електропоїзди.

"Для забезпечення більш комфортних умов для пасажирів та уникнення черг у пунктах продажу квитків на 125 вокзалах залізницях України додатково буде відкрито 141 квиткову касу, у тому числі 7 пересувних у Кримському регіоні", - додав Олександр Іванько.

Джерело: Укрзалізниця