друкувати


Для косівського злодія "послужний список" закінчився у банку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-05-22 01:00:25

Працівники Косівського райвідділу міліції затримали "невтомного" злодія, який обкрадав аптеки, магазини, перукарні, а на завершення намагався винести сейф з одного із банків міста.

Злодій "працював" не тільки в межах Косова, а й по всій території району.

Приміром, в одній із крамниць зникли ковбаса, хлібобулочні вироби, дорогий коньяк, пиво "Львівське", сигарети "Парламент" на загальну суму 533 гривні. В перукарні викрав 400 гривень. Механізм вчинення крадіжок був однаковим - шляхом злому вхідних дверей.

Над розкриттям цих злочинів оперативники карного розшуку Косівського райвідділу міліції працювали не один день. Згодом вони таки вийшли на слід ймовірного злодія, а також доклали зусиль, аби достеменно встановити всі обставини вчинення крадіжок. Підозрюваним виявився 37-річний житель Косівського району, та доки міліціонери встановлювали його місце перебування, чоловік вирішив "взяти банк".

Озброївшись ломом, розламав вхідні двері банку і проник усередину. Там чолов’яга побачив здоровенний сейф, відчинити який йому не вдалося. Спробував винести сейф, але він виявився надто важким, тому крадій тягнув його щосили, аж до моменту приїзду охорони банку.

Слідчим підрозділом Косівського РВ УМВС відкрито багатоепізодне кримінальне провадження за фактами вчинення крадіжок, за які затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Слід зазначити, у ході розслідування встановлено причетність підслідного до вчинення крадіжок з помешкань громадян. Водночас працівники міліції не виключають, що злочинний "послужний список" фігуранта кримінального провадження буде значно довшим.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області