друкувати


В Коломиї, під час словесного конфлікту 19-річний хлопець убив чоловіка одним помахом руки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-05-08 04:00:35

7 травня на пульт чергового Коломийського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської клінічної лікарні, про те що каретою швидкої допомоги до них було доставлено чоловіка із діагнозом клінічна смерть.

Правоохоронці негайно взялися з’ясовувати обставини події. В ході проведення оперативно-розшукових дій, міліціонери довідалися, що постраждалий знаходився в одному із розважальних закладів міста. Там у нього відбулася сварка із іншим відвідувачем кафе.

Аби не заважати відпочиваючим, чоловіки вирішили продовжити "розмову" надворі. У ході словесної перепалки молодий коломиянин наніс удар в область обличчя 27-річного чоловіка. Це спричинило закриту черепного-мозкову травму, внаслідок якої у постраждалого наступила клінічна смерть.

Медичні працівники, які прибули на місце події намагалися реанімувати чоловіка. Однак, медикам не вдалося врятувати життя коломиянина.

На даний час вбивцю затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження, згідно попередньої правової кваліфікації якого правопорушникові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області