друкувати


Альтернатива дитячій бездіяльності - спорт

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-25 04:00:23

Спорт - альтернатива дитячій бездоглядності. У спортивному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання вшанували переможців і призерів чемпіонату Європи з самбо, які успішно виступили на недавньому чемпіонаті Європи серед юніорів, що відбувся на Кіпрі.

Зокрема, чемпіонку континенту майстра спорту Тетяну Радушинську, срібного призера чемпіонату Європи майстра спорту Давида Харебаву та володарів бронзових медалей майстра спорту Наталію Ільків і кандидата в майстри спорту Мар’яна Мельничука. Керівник прикарпатської міліції також вручив цінні подарунки членам збірної обласної динамівської організації Ігорю Гелетію, Андрію Мельнику, Максиму Кривоносу та Володимиру Юрчуку, які посіли четверте місце на чемпіонаті ФСТ "Динамо".

Цей захід зібрав як відомих спортсменів з наставниками, так і юних самбістів. Також прибули члени дитячого об’єднання "Юний міліціонер Прикарпаття" та 170 підлітків, які перебувають на обліку в міліції. Саме для цих дітей це був показовий урок, як можна жити інакше, цікавіше.

Говорить начальник управління МВС України в Івано-Франківській області, голова обласної федерації самбо генерал-майор міліції Олег Сало:

Голова обласної федерації самбо Олег Сало та Заслужений тренер України Євген Боднарук вручили борцівські курточки десятьом хлопцям і дівчатам – учням Івано-Франківської школи-інтернату для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки. Саме на базі цього навчального закладу розпочне роботу перша секція з самбо, а надалі такі секції, де займатимуться діти, які перебувають на міліцейському обліку, з’являться в інших містах області.

Джерело: ОДТРК "Карпати"