друкувати


В Івано-Франківській області під час ревізій виявили втрати на мільйон гривень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-24 12:15:54

Фахівці Держфінінспекції в Івано-Франківській області під час ревізій семи управлінь праці та соціального захисту населення виявили порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму понад мільйон гривень.

Зокрема, за відсутності відповідного договору та дозволу Івано-Франківської облдержадміністрації УПСЗН Рогатинської райдержадміністрації упродовж майже 3 років незаконно відшкодувало перевізникові 253 тис грн за перевезення пільгових пасажирів на міжобласних маршрутах.

Через те, що перевізники неправильно розраховували середню дальність поїздок при перевезенні пільговиків, УПСЗН Верховинської, Тисменицької, Надвірнянської, Богородчанської, Городенківської райдержадміністрацій та Калуської міської ради зайво відшкодували їм 685 тис грн.

УПСЗН Яремчанської міської ради відшкодувало витрати 4 перевізників, які завищили кількість пільгових пасажирів на понад 3,5 тис осіб.

Окрім того, 8 громадянам, які подали до УПСЗН Богородчанської райдержадміністрації недостовірні дані про місце проживання та доходи, незаконно призначено житлових субсидій, що призвело до зайвого витрачання 24 тис грн.

За результатами контрольних заходів 14 посадових осіб управлінь праці та соціального захисту населення Івано-Франківщини притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 164-2 КУпАП.

Джерело: Прес-служба Держфінінспекції в Івано-Франківській області