друкувати


Безпечний Великдень!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-23 02:00:13

Працівники міліції працюватимуть у посиленому режимі, збільшиться кількість патрулювань, щоб на вулицях було безпечно. Однак потрібно, щоб і люди під час свят подбали про захист своїх помешкань і майна.

Покидаючи на тривалий час квартиру, попросіть сусідів, щоб вони доглядали за нею на час вашої відсутності, не залишайте цінні та інші дорогі речі. Отже, коли вирушаєте у відпустку, виїжджаєте до родичів, не кажіть про це без потреби. Лише обмежене коло людей повинно знати, на який термін залишаєте помешкання. Найкраще скористатися послугами Державної служби охорони.

Також звертаємо увагу на крадіжки з транспортних засобів. Багато автомобілів власники залишають у дворах багатоповерхівок, на стоянках поблизу торгівельних центрів або просто неподалік осель без належного нагляду. Саме тому ми звертаємось до населення, щоб уникнути викрадення автомобіля, не використовуйте для зберігання Вашого автотранспорту в нічний час неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобіль у місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків), а такожне залишати в них документи та інші цінні речі. У тому разі, якщо ви помітили особу з підозрілою поведінкою, зателефонуйте в міліцію на 102 і постарайтеся запам’ятати якісь особливі прикмети зовнішності чи одягу невідомого.

Правоохоронці вживатимуть усі заходи для того, щоб мешканці міста та району могли відсвяткувати свята спокійно і у безпеці.

Джерело: Прес-служба Коломийського МВ УМВС