друкувати


У Коломиї затримано двох торговців наркотиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-23 12:15:05

Працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків і карного розшуку Коломийського міськвідділу міліції затримали двох молодих чоловіків, які торгувалинаркотичними речовинами.

У першому випадку 23-річний коломиянин продав згорток з марихуаною за 120 гривень біля свого будинку. Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні юнака, оперативники вилучили саморобні пристрої для викурювання наркотичної речовини та наркотичні засоби, які відправлено на експертизу у експертно-криміналістичний центр.

Тим часом інша група оперативників затримала на одній із вулиць міста 25-річного чоловіка, який теж торгував марихуаною. За місцем його проживання також вилучено наркотичні засоби та гроші за продаж наркотиків.

Стосовно коломиян відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України.

Джерело: Прес-служба Коломийського МВ УМВС