друкувати


Робочу нараду щодо створення сприятливих умов для реалізації інвестиційних проектів провів заступник голови ОДА Ігор Зварич

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-11 05:00:09

Робочу нараду, на якій аналізували виконання розпоряджень облдержадміністрації та рішень обласної ради щодо створення сприятливих умов для реалізації інвестиційних проектів, провів з керівниками департаментів і управлінь облдержадміністрації заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич.

Залучення інвестицій - пріоритетне завдання. "Це потрібно для суттєвого оновлення виробничих потужностей, розбудови туристично-рекреаційного комплексу і відповідно зростання економіки", - наголосив заступник голови облдержадміністрації. На його думку, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування області володіють можливостями для суттєвого поліпшення умов діяльності інвесторів. Зокрема, треба прискорити виділення їм земельних ділянок, що перебувають у державній чи комунальній власності, для розвитку пріоритетної індустрії та інфраструктури в області.

Учасники наради дійшли згоди щодо розробки нової редакції цільової програми про докорінне поліпшення інвестиційного клімату в області, яку має прийняти обласна рада відповідно до процедури.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК "КАРПАТИ"