друкувати


11-12 квітня відбудеться Всеукраїнський студентський форум "Студент і спортивна наука"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-09 05:15:19

11-12 квітня 2013 року в Національному університеті фізичного виховання і спорту України (НУФВС) відбудеться VІ Міжнародна наукова конференція молодих вчених "Молодь та олімпійський рух" та Всеукраїнський студентський форум "Студент і спортивна наука".

У Конференції планується участь понад 200 молодих вчених, аспірантів, магістрантів, студентів з 24 вищих навчальних закладів та установ, які представлятимуть 14 країн світу.

Відповідно до програми конференції, сформованої його організаційним комітетом, захід проводитиметься у формі пленарного засідання, двох майстер-класів та 5 секційних засідань за наступними напрямами: - сучасні підходи до підготовки спортсменів; олімпійська освіта; - фізична реабілітація; - медико-біологічні аспекти фізичної культури і спорту; - теоретико-методичні основи фізичної культури, фізичного виховання різних груп населення; адаптивна фізична культура; - теоретико-методичні засади спорту для всіх, фітнесу і рекреації.

Конференція розпочнеться 11 квітня 2013 року об 11:00 в актовому залі (корпус №1) Національного університету фізичного виховання і спорту України (Київ, вул. Фізкультури, 1).

Джерело: Освітній портал