друкувати


Оперативні дані ТУ МНС з 1 по 8 квітня 2013 року

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-08 05:45:34

4 квітня на вул. Костомарова горіло сміття у підвалі багатоповерхового житлового будинку. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

1 квітня в с. Товмачик Коломийського району вчинив самогубство через повішання місцевий житель 1975 р. н. Того ж дня в м. Коломия, вул. Котляревського чадним газом отруїлися коломиянин 1976 р. н. та жителька с. Джурків 1984 р. н. Власник цієї квартири перебуває на лікуванні в психоневрологічному диспансері м. Івано-Франківськ. Виявлені особи власнику невідомі.

Річка Березівка в с. Пилипи Коломийського району піднялась на 1,5 м та вийшла на заплаву. Також водами Березіки в с. Залуччя на вул. Шевченка підмито місток. В с. Остапківці р. Чорнява вийшла з берегів та перелилась через міст. Водами р. Прут в с. Воскресінці зруйновано піщаний насип між хутором Запруття та пішохідним переходом до с. Воскресінці (перехід через с. Нижній Вербіж). В м. Коломия частково підтоплено подвір’я вулиць Мазепи та Гетьманська. На вул. Пушкіна підтоплено чотири городи біля будинку № 47а.

Відділ інформаційної політики та зв'язків з громадскістю Коломийської міської ради