друкувати


Грабовецький займеться господаркою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-08 02:00:39

Депутатський корпус обласної ради поповнили троє депутатів. Сесія облради, яка відбулася минулої п’ятниці, визнала їх повноваження.

Депутатам вручили посвідчення та нагрудні знаки. Висуванець УРП Володимир Грабовецький, "свободівець" Іван Харук та представник "Батьківщини" Іван Угрин перемогли на довиборах до обласної ради і посіли в ній місця колег, які перейшли на роботу до парламенту. Представник Надвірнянщини В. Грабовецький увійшов до комісії з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, комунікацій, дорожнього та житлово-комунального господарства області.

"Першими моїми кроками в обласній раді буде реалізація програмних завдань, проголошених під час виборчої кампанії, - повідомив депутат обласної ради В. Грабовецький. - Також я продовжу всю ту роботу, яку започаткував мій попередник в обласній раді Юрій Дерев’янко. Будемо й надалі робити все, що від нас залежить, щоби поліпшувати життя наших людей, розбудовувати країну та область".

На першу свою сесію депутат В. Грабовецький розробив перелік пропозицій до Програми соціально-економічного та культурного розвитку області.

Джерело: Газета ГАЛИЧИНА