друкувати


У Коломиї викрито підпільний гральний зал

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-04-04 10:00:18

До правоохоронців надійшло повідомлення від одного з мешканців міста Коломиї про те, що поблизу автостанції працює незаконний зал з гральними автоматами, в якому люди грають в азартні ігри та програють гроші.

Відомості про вказане правопорушення були внесені до Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань та розпочато розслідування за ст. 203-2 ч.1 КК України (заняття гральним бізнесом).

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, під керівництвом працівників Коломийської міжрайонної прокуратури.

Під час огляду місця події зафіксовано надання послуг по гральному бізнесу. В залі знаходилось 12 включених автоматів та особи , які грали в азартні ігри.

Правоохоронцями вилучений сервер, через який йде гра, 12 програмно - апаратних комплексів, зовні схожих на гральні автомати, та гроші в сумі понад 21 тис гривень. Вартість одного з таких автоматів становить близько 30 тисяч гривень

Встановлено, що даний розважальний заклад працює в Коломиї вже близько місяця.

На даний час Коломийська міжрайонна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у розслідуванні вказаного кримінального провадження. За такий злочин передбачено покарання у вигляді штрафу від 170 до 680 тис гривень з конфіскацією грального обладнання.

Джерело: Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області