друкувати


У Коломиї тренувалися боксери з Одещини та Донбасу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-20 06:00:46

Коломия зміцнює свій статус одного з центру розвитку боксу України. Вже роками саме з Коломиї починає свій сезон національна збірна України з боксу. А днями у місті на базі фізкультурно-спортивного комплексу "Локомотив" тренувалися юні боксери з Маріуполя та Іллічівська.

Майже півсотні спортсменів з Півдня та Сходу України наполегливо готувалися до чемпіонату України серед школярів. Разом з ними займалися кращі боксери-школярі Прикарпаття.

Юнаки тренувалися в Коломиї більше тижня. Основний тягар організаційних та фінансових витрат взяла на себе Коломийська федерація боксу. Для спортсменів створили усі належні умови для якісної підготовки до змагань. ФСК "Локомотив" на всю Україну славиться своїми хорошими умовами для тренувань спортсменів. І гості міста пересвідчилися у цьому.

"Нас гарно зустріли та розмістили, - каже тренер з боксу Олександр Бенедисюк з Маріуполя Донецької області. - Дуже приємно дивитись на зал. Якби такі зали були по всій Україні, у нас результат був би набагато кращий. Ви бачите, які в цьому залі виросли спортсмени, майстри спорту, "міжнародники", є фіналісти Олімпійських ігр, і діти з них беруть приклад. Нашій країні потрібні здорові громадяни. Будуть здорові люди, буде успішна країна".

"Звичайно ми якомога більше підключаємо своїх дітей з Івано-франківської області до тренувального процесу, а також на наше запрошення приїхали боксери з Донеччини та Одеської області, - розповідає заслужений тренер України Іван Динилишин. - Сьогодні нам важливо, щоб у навчально-тренувальному зборі брали участь якомога більше місцевих боксерів. З дітьми працюють кращі тренери Прикарпаття, тож такі навчання безцінні і з точки зору виховання, і з точки зору навчання тому, як тренуватися правильно і з користю для здоров’я".

Після насичених та плідних занять боксери з Одещини та Донеччини зізналися, що вони в захваті від Прикарпаття. Спортсмени та тренери сподіваються приїхати до Коломиї ще не один раз.

Джерело: sport.if.ua