друкувати


Коломийські підприємства - серед кращих платників податків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-19 02:00:08

За результатами засідання обласної рейтингової комісії Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації Асоціації платників податків України в Івано-Франківській області визначено переможців першого туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків-2012".

Головним завданням такого рейтингу є посилення ролі та авторитету сумлінного платника податків, як ключової фігури суспільства та економічної основи розвитку держави, а також створення сприятливих умов для взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом.

Переможцями першого туру рейтингу стали 23 підприємства Прикарпаття. Приємно, що серед кращих - і чотири підприємства Коломийщини. Сумлінним платником податків у аграрній галузі визнано ТОВ "АБО-МІКС" (керівник - Шандор Орос). У будівельній галузі - ПрАТ "Коломийське заводоуправління будівельних матеріалів" (керівник - Іван Симотюк). Серед підприємств харчової промисловості - і ПП "Коломийський хлібокомбінат" (керівник - Олександр Андрейченко). Сумлінним платником податків у сфері фінансів, банківської та страхової діяльності" названо СТзДВ "ЗАХІД-РЕЗЕРВ" (керівник - Валерій Матіяш).

У Коломийських податківців є сподівання, що і надалі підприємства Коломийщини не послаблять власних позицій, а список наших кращих платників податків з кожним роком тільки зростатиме.

Джерело: Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю Коломийської ОДПІ