друкувати


Зустріч громад сільських рад з головою Коломийської райдержадміністрації М.М. Негричем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-18 03:15:34

17 березня 2013 року голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич зустрівся з жителями Королівської, Семаківської та Корницької сільських рад. На зустрічі були присутні керівники відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, організацій.

Королівський, Семаківський та Корницький сільські голови прозвітували за виконану роботу за 2012 рік та про план роботи на 2013 рік.

Голова райдержадміністрації М.М. Негрич довів до відома присутніх основні досягнення району у 2012 році, акцентував увагу на роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування щодо реалізації Програми Президента України В.Януковича "Україна – для людей", соціальних ініціатив Глави держави, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, Стратегії економічного та соціального розвитку територій Коломийського району до 2015 року, програми "Прикарпаття - писанковий край".

Під час зустрічі обговорено Стратегії розвитку району на 2013 рік та основні напрями на 2014 і 2015 роки, вивчено проблемні питання сіл та визначено шляхи їх вирішення.

Основні проблемні питання по Королівській сільській раді: будівництво дошкільного навчального закладу – методом "народної будови"; встановлення вуличного освітлення; ремонт доріг; будівництво церкви; заміна електричних опор; знаходження земельної ділянки для облаштування нового кладовища.

Основні проблемні питання по Семаківській сільській раді: завершення телефонізації на території сільської ради; роз’яснення питання щодо укладення договорів земельних ділянок з "Філією Перспектив"; ремонт доріг; ремонт адміністративного приміщення (перекриття даху, заміна дверей); будівництво нового Будинку культури методом "народної будови"; влаштування основи під майданчик зі штучним покриттям.

Основні проблемні питання по Корницькій сільській раді: продовження ремонту Будинку культури села Корнич та клубу села Грушів; встановлення вуличного освітлення; облаштування нового кладовища; перекриття даху адміністративного будинку; відкриття амбулаторію в приміщенні сільської ради; ремонт доріг; ремонт моста.

Голова райдержадміністрації М.М. Негрич відповів на всі запитання громадян, визначено нагальні проблеми розвитку сільських територій та участь громад у їх вирішенні.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА