друкувати


Прикарпатські байкери тепер опікуватимуться командою м.Івано-Франківська з ендуро

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-15 03:15:35

Івано-франківські байкери візьмуть під своє крило майстрів з мотоспорту "ендуро". Як повідомили представники мотоспільноти "Вайлд Байкер", наприкінці 2012 року до них звернулись брати Руслан та Ярослав Рущаки – пизери багатьох змагань з мотокросу та ендуро, які свого часу стояли біля витоків спільноти.

"Хлопці горіли бажанням продовжувати спортивні кар’єри у складі єдиної команди, - розповідає представник ради ГО "Вайлд Байкер" Ігор Ільницький, - щоб відстоювати честь рідного міста. У свою чергу, цей колектив однодумців, очолюваний ветераном мотоспорту Юрієм Мамровим, вже на даний час готовий заповнити всі класи у дисципліні "ендуро". В особистих заліках є призери України та володарі кубка України: Руслан та Ярослав Рущаки, Юрій Хіцяк, Сергій Приймачук…".

В свою чергу байкери побачили в такій ініціативі нові можливості для реалізації статутних цілей своєї громадської організації, насамперед розвитку в суспільстві інтересу до мотоциклетних видів спорту.

Громадська організація "Вайлд Байкер" існує вже протягом чотирьох років. І за цей період вона розрослася з невеличкої ініціативної групи до впливової міжрегіональної структури, яка на сьогоднішній день включає байкарів не лише з Івано-Франківської, а й з Львівської та Тернопільської областей і налічує близько 40 постійних членів. Члени спільноти побували під її знаменами у багатьох куточках нашої України: від Карпатських гір до Шацьких озер та Чорного моря, а також за кордоном: у Туреччині, Єгипті, Румунії, Болгарії тощо, провели близько півтора десятка різнопланових культурно-розважальних заходів в Івано-Франківську, Львові та Тернополі.

Прийнявши під свою егіду команду міста Івано-Франківська з ендура громадська організація зможе поєднати у своїй діяльності мототуризм і мотоспорт.

Докладніше про нову ініціативу члени спільноти "Вайлд Байкер" та майстри з мотоспорту "ендуро" розкажуть під час прес-конференції, яка відбудеться в понеділок, 18 березня, о 12.00 годині в кафе-барі "Румбамбар", що по вулиці Береговій, 22, в місті Івано-Франківську.

Автор: Сергій БІЛИЙ