друкувати


Розгорнуто спецтехніку та пункти обігріву

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-15 10:15:23

На заході України сьогодні шторм і завірюха, значне зниження температури повітря, в регіон направлено рятувальну техніку. Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області виставило рятувальні пости на гірських перевалах для допомоги людям, які можуть потрапити в скрутне становище у зв'язку з негодою.

У четвер на територіях Долинського району (в Болехові по вулиці Стрийській і на Вишківському перевалі) і Яремчанської міськради (на Яблуницькому перевалі) розгорнуті пункти обігріву для допомоги людям у разі необхідності. Тут працюють 12 осіб особового складу і 3 одиниці техніки.

 "Для забезпечення безперебійного руху транспорту на головних автомобільних дорогах області і в місцях можливих транспортних заторів (спуски, підйоми, складний рельєф місцевості) передбачено чергування автомобільних причепів і спеціальної аварійно-рятувальної техніки", - інформує управління ДСНС.

Оперативні групи облуправління держслужби цілодобово моніторять погодну ситуацію.

16-17 березня в Івано-Франківської області очікується похолодання зі зниженням мінімальної температури повітря до 10-16 градусів морозу.

Джерело: НТК