друкувати


На ВО "Карпати" сьогодні працюють 1200 людей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-15 12:15:36

Чимало івано-франківців не знають про те, що місцевий радіозавод - виробниче об’єднання "Карпати" - успішно працює і розвивається. Свої міркування з даного приводу в ході вчорашнього засідання експертної групи Галицького інноваційного кластеру озвучив заступник головного інженера підприємства Олексій Верховцев.

Він розповів, що чимало його друзів і знайомих, почувши відповідь на запитання "Де ти працюєш?", здивовано запитують: "Як? Хіба він ще працює?"

В той же час, зі слів пана Верховцева, сьогодні на заводі, у цехах європейського класу, працюють 1200 людей. Вони випускають кабельно-провідникову продукцію для автомобілів "Шкода", "Мерседес-Бенц" і навіть "Порш-Кайєн"; світлодіодні світильники, вироби з пластмасу, металу та ще безліч найменувань продукції.

"У нас є власне кафе, - повідомив заступник головного інженера, - повністю працює інфраструктура, медичний пункт тощо. Ми атестовані по сертифікату ISO-9000. Постійно працює у нас міжнародний аудит. І постійно працюємо над технологічністю нашої продукції. Зараз продукція буде на рівні сертифікату ISO-9000".

Автор: Сергій БІЛИЙ