друкувати


Хто "стоїть" за парканом на вулиці Січових Стрільців?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-03-14 11:15:06

У тижневику "Коломийські ВІСТИ" №4 від 21 лютого 2013 року у пу­блікації "Екстрим по- коломийськи-2" ми вже по­рушували тему "дерев’яного тунелю" біля автобусної зу­пинки, що поблизу Площі Героїв і обіцяли дізнатись, хто все ж таки влаштував ко­ломийцям такий маршрут.

На інформаційний запит щодо наявності дозволів на встановлення будівельного паркану по вулиці Січових Стрільців (перед будинком №12) та щодо власника земельної ділянки отримали відповідь, що огорожа вста­новлена обслуговуючим кооперативом "Цирконій" відпо­відно до отриманих дозволів.

   Як стало відомо з витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізич­них осіб-підприємців, засно­вниками цього кооперативу є Анатолій Богайчук, Віталій Онищук, Ігор Слюзар, Тетяна Яворська і Тарас Яворський.

За словами мешканців зга­даного мікрорайону, буді­вельний майданчик з’явився там якраз піс­ля місцевих ви­борів 2010 ро­ку. Виходить, що прийшовши до влади, наші те­перішні керівни­ки відразу ж ви­рішили не втра­чати можливості і загарбати "ла­сі" шматочки вільної землі, що ще залишились у Коломиї. Та чи то на них так впли­нула економічна криза, чи то вони не мають коштів, щоб розпочати будівництво, але уже два роки на тій ділянці стоїть лише огорожа і жодних натяків на будівництво... Тож де здоро­вий глузд? Для чого без по­треби створювати небезпеку для людей? Міський голова на виборах обіцяв нам місто, в якому хочеться жити, а на­томість отримали місто, че­рез яке важко і ходити, і їз­дити...До того ж такий "ком­форт" подекуди створений теперішнім міським голо­вою та його командою.

Цікаво, якщо господар зі своєю власністю не може на­вести лад, то що ж тоді до­брого він може зробити для міста?

Автор: Олександра ЩЕРБАКОВА, тижневик "Коломийські ВІСТИ"