друкувати


Прикарпатські боксери-юнаки пробилися на чемпіонат України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-27 04:15:18

У Чернівцях відбувся зональний чемпіонат Західної України з боксу серед юнаків. Боксери 13-14 років з чотирьох областей  змагалися за право виступити на чемпіонаті України.

Одразу кілька прикарпатських боксерів вибороли медалі та отримали запрошення на найважливіші українські змагання у своєму віці. Кореспонденту нашого порталу про виступ у Чернівцях розповів тренер Тарас Степанюк.

На зональному чемпіонаті зібралися представники Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської та Львівської областей. Наша область у підсумку зайняла друге загальнокомандне місце, перегнавши навіть команду-господаря. Перемогли львів’яни.

Золоті медалі здобули Степан Шепетюк (Коломия, 38,5 кг), Андрій Дзебчук (Надвірна, 43 кг), Андрій Стефанюк (Коломия, 46 кг), Олександр Конопка (Коломия, 52 кг), Михайло Глібчук (Кути Косівського району, 50 кг). Другим у вазі 35,5 кг став Василь Дирів з Долини, «бронзу» ваги 40 кг виборов Юрій Кабалюк з Коломиї.

Шепетюка, Дзебчука, Стефанюка, Конопку, Диріва та Кабалюка викликали на чемпіонат України. До них приєднається Сергій Розанюк з Брошніва, який хоч і програв свій перший бій, але звернув на себе увагу старшого тренера збірної України.

Всеукраїнська першість з боксу серед юнаків відбудеться 20 квітня у тих же Чернівцях. На змагання з’їдуться кращі боксери аналогічних зональних змагань, які відбулися по всій Україні.

Джерело: sport.if.ua