друкувати


На "Буковелі" відбудеться ІІ всеукраїнський чемпіонат із подолання перешкод із жінкою на шиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-26 10:00:11

ТК "Буковель" запрошує представників сильної статі 8 березня долучитися до участі у Другому всеукраїнському чемпіонаті з подолання перешкод із жінкою на шиї та довести прекрасній половині людства, що вони вправні, витривалі, спритні й готові на будь-які подвиги заради неї.

Організатори чемпіонату запропонують смільчакам пройти ряд випробувань на шляху до перемоги. Їм доведеться, долаючи 250-меторовий шлях, перестрибувати, перелазити, переповзати через снігові кочугури, льодові стежки та вогонь, тримаючи жінку на шиї.

Одна з умов чемпіонату - вага дружини не повинна бути меншою за 49 кг. В іншому випадку чоловікові доведеться взяти додатковий вантаж. Втім фраза "перенесення дружин" досить умовна: на старті ніхто не питатиме в учасників підтвердження укладення шлюбу. Тому бігуни можуть нести на плечах чужих дружин, "позичених" на період чемпіонату у друзів або сусідів.

Дрескод учасників чемпіонату – лижний костюм та чоботи, а на голові шолом.

На переможців чекатимуть нагороди: проживання та відпочинок в готелі ТК "Буковель", абонементи на катання, романтична вечеря на двох в ресторані, хмільні подарунки від ТМ "Хортиця", інші цінні призи та сувеніри від ТК "Буковель".

Початок чемпіонату о 13.00 .

Місце проведення майданчик біля кафе "Бугіль" (витяг №2).

Заявки на участь в Чемпіонаті прохання подавати на електронну адресу: artbukovel@gmail.com , або ж за телефонами: 067-342-87-69, 099-058-58-25.

Довідка. Ці змагання вперше були проведені в 1992 році у Фінляндії, і пізніше поширилися в інші частини світу, такі як Сполучені Штати Америки і Гонконг і кожен раз привертають увагу тисячі туристів і ЗМІ з усього світу.

Наймасштабнішим і наймасовішим з подібних заходів вважається Північноамериканський чемпіонат з перенесення дружин, який влаштовують щороку на лижному курорті в Ньюрі, штат Мен, США.