друкувати


В ефірі "Галичини" - військові авіатори

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-25 01:00:47

На запрошення відповідального випускового редактора Івано-Франківського обласного телебачення "Галичина" Юлії Юзьків командир 114-ї бригади тактичної авіації полковник Сергій Голубцов та два найкращих пілоти-винищувачі частини взяли участь у ефірі телеканалу в передачі "Актуальне інтерв’ю" з нагоди Дня захисника Вітчизни.

Протягом години військовослужбовці розповідали про особливості служби прикарпатських льотчиків - винищувачів, про унікальність частини, умови проходження служби військовослужбовцями за контрактом, а також про те, як стати контрактником-авіатором. Авіатори професійно і зрозуміло відповідали на гострі питання ведучої, що стосувалися реформування Збройним Сил України, грошового забезпечення особового складу всіх рангів і соціального статусу військовослужбовців.

- Я щиро дякую офіцерам за їхню відкритість та відвертість, - зазначила після завершення ефіру Юлія Юзьків. - Вважаю, що усім прикарпатцям було цікаво дізнатися про армійські будні з вуст тих, хто сьогодні стоїть на сторожі держави. Глядачам, особливо молоді, гадаю, було цікаво почути і про умови контрактної служби, на яку українська армія планує повністю перейти вже у цьому році.

Автор: Підполковник Тарас Грень