друкувати


Український та польський генерали підписали угоду про співпрацю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-23 11:40:00

21-23 лютого на Прикарпатті перебуває делегація Малопольського воєводства Республіки Польща, яку очолює Маршалек воєводства Марек Сова.

Вчора делегація зустрілася з головою облдержадміністрації Михайлом Вишиванюком. Цій зустрічі передувала традиційна церемонія покладання гостями квітів до могил представників польської інтелігенції, розстріляних нацистами у серпні 1941 року у Чорному лісі. Після цього відбулося підписання угоди про співпрацю між правоохоронними органами Прикарпаття і Малопольського воєводства. Документ підписали начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало та комендант поліції Малопольського воєводства генерал Маріуш Добек.

На запрошення генерала Олега Сала представники поліції Малопольського воєводства відвідали музей історії прикарпатської міліції, побували в обласному управлінні Державтоінспекції, де ознайомилися з роботою відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи, який працює за принципом "єдиного вікна".

Генерал Маріуш Добек відзначив важливість підписаного документу про співпрацю з прикарпатською міліцією, що дозволить обмінюватися досвідом роботи та інформацією, сприятиме підвищенню професійного рівня правоохоронців обох країн.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області