друкувати


Передвиборчі обіцянки депутатів зберуть в енциклопедію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-14 01:15:33

Обіцянки депутатів-мажоритарників збирають в енциклопедію. Інтернет-проект має назву "Татупедія", перша частина слова – це "депутат" навпаки. На сайті зберуть усі обіцянки народних обранців 7-го скликання, озвучені під час перегонів.

"Передусім, "Татупедія" - це проект незалежних аналітиків з Центру соціально-політичного моніторингу "Вектор", покликаний оцінити спроможність народних депутатів-мажоритарників відповідати за свої слова і виконувати передвиборчі обіцянки", - повідомив на прес-конференції головний редактор інтернет-видання "Свобода слова в Україні" Микола Філонов.

Щоб ресурс не перетворився на майданчик зливу "чорного піару", фільтрувати образи чи неетичні висловлювання буде модератор. Водночас, якщо депутатам не подобатиметься та чи інша інформація про них - вони в будь-який час зможуть спростувати її чи надрукувати свої коментарі з цього приводу на "Татупедії".

На думку заступника директора Центра суспільно-політичного моніторингу "Вектор" Олександра Логінова, головною метою цього проекту є політична відповідальність народних обранців.

Джерело: Освітній портал