друкувати


С.Войтків: в рамках реорганізації МНС скорочення не буде і зарплата рятувальників меншою не стане

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-07 04:00:46

Івано-франківським рятувальникам скорочення не загрожує. В цьому переконував днями, під час підсумкової наради за результатами діяльності Івано-Франківської міської підсистеми цивільного захисту перший заступник начальника територіального управління МНС України в Івано-Франківській області підполковник служби цивільного захисту Степан Войтків.

Нагадаємо: наприкінці грудня минулого року відповідним Указом Президента України Міністерство надзвичайних ситуацій України було реорганізовано в Державну службу України з надзвичайних ситуації - центральний орган виконавчої влади, який підпорядковується Кабінету Міністрів України і координується Міністром оборони України.

В рамках реорганізації планується ліквідувати територіальні структури МНС та Держтехногенбезпеки, на базі яких будуть створені структури ДСУНС. Наразі, як стверджує пан Войтків, вже затверджено граничну штатну чисельність Державної служби та положення про Службу. "Скорочення чисельності особового складу, - зазначив з даного приводу перший заступник начальника ТУ МНС, - не буде і зарплата меншою також не буде. Йде тенденція до її збільшення". Втім переконатись в тому чи дійсно є така тенденція рятувальники, зі слів С.Войтківа зможуть лише тоді, коли особисто відчують це на своїх зарплатних картках.

Автор: Сергій БІЛИЙ