друкувати


67 прикарпатських вчителів змагатимуться за перемогу на конкурсі "Вчитель року"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-05 12:00:25

Нині стартує обласний тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року".

За словами начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Зінаїди Болюк, серед конкурсних випробувань - майстер-клас "Я роблю так", виконання письмової роботи з фаху і методики викладання відповідних навчальних дисциплін, перевірка навичок використання інформаційно-комунікаційних технологій у практичній діяльності вчителя, вирішення педагогічної ситуації, уроки у навчальних закладах Богородчанського району та м. Івано-Франківська.

Звання переможця та лауреата у п’яти номінаціях ("Інформатика", "Фізика", "Французька мова", "Музичне мистецтво", "Російська мова") виборюватимуть 67 претендентів.

Більшість з них є спеціалістами вищої категорії, з педагогічними званнями "старший учитель" та "вчитель-методист". Переможці обласного туру Всеукраїнського конкурсу представлятимуть Прикарпаття на Харківщині, Дніпропетровщині, Житомирщині, Волині, у Запоріжжі, де буде проходити наступний етап. На місцевому рівні кожен з переможців конкурсу отримає від головного управління освіти і науки облдержадміністрації у подарунок ноутбук.

Джерело: Прес-служба голови ОДА