друкувати


Гастрольний тур гурт "Полюс" розпочне концертом у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-02-01 03:00:11

12 лютого, напередодні Дня закоханих, в приміщенні обласної філармонії відбудеться сольний концерт гурту "Полюс". Цей виступ добре знаного на естраді гурту, який чи не єдиний в Україні виступає у традиційному поп-роковому стилі, буде дуже особливим. Адже саме цього року "Полюс" відзначатиме свої 15 років.

За цей час гурт пережив багато змін. Є чимало досягнень і здобутків. Проте найосновнішим досягненням для музикантів були і залишаються їхні слухачі, шанувальники справжньої музики, для яких однаково важливими є і тексти, і мелодія.

Можливо, саме ця унікальність пісень гурту "Полюс" і забезпечує музикантам дуже цікаву і дуже особливу аудиторію. Люди, які люблять пісні "Полюсу", різні. Це і представники старшого покоління, і молодь. Власне, переповнені молодими людьми концертні зали під час виступу "Полюсу" самі собою заперечують традиційну на сьогодні думку, ніби молодь не слухає серйозні пісні, ті, які заставляють задуматися.

"Молодь – різна. І говорити про те, що молодь не любить пісні, у яких є зміст, мелодія і гармонія – значить не поважати цю молодь. До концерту, який пройде 12 лютого, ще багато часу, а на денний концерт, де переважно і будуть студенти, учні коледжів та училищ, квитки практично розкуплені. І це та молодь, яка була на нашому концерті минулого року, їхні друзі і знайомі", – розповідає керівник гурту Андрій Василюк.

Уже є домовленість щодо 15 концертів, які відбуватимуться не тільки в Івано-Франківській області, але й в Луцьку, Тернополі, Львові. Такий тур триватиме протягом цілого року і завершиться концертом знову ж таки у Івано-Франківську.

Окрім того, у планах музикантів випустити протягом року компакт-диск вибраних пісень. До цього диску увійдуть як добре знані шанувальникам творчості гурту пісні, так і нові, які будуть записані на протязі цього року.

Серед новинок, які можна буде побачити та почути під час концерту 12 лютого, виконання деяких пісень під акомпанемент скрипки. Музиканти гурту продовжують експериментувати зі звуком шукати нового звучання своїх пісень.

"У нас є певний стиль і ми його дотримуємося. Звісно, є і нововведення, але у нас залишається той формат, який був завжди. Ми граємо традиційну поп-рокову музику. Нових пісень буде досить багато і буде ретроспектива добре знаних нашим шанувальникам творів. Наші пісні – про кохання, про вічне. Тим більше, концерт буде саме напередодні дня святого Валентина", – каже Андрій Василюк.

Автор: Любов ЗАГОРОВСЬКА