друкувати


Жінка робила грибні настоянки для лікування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-19 12:35:20

В Івано-Франківській області прокуратура почала з'ясовувати обставини смерті в реанімаційному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні 8-річного хлопчика.

У важкому стані дитину привезли до медиків з діагнозом - гостре екзогенне отруєння невідомою речовиною. Хлопчикові негайно провели очищення організму.

"Але стан дитини швидко погіршився і вчора ввечері вона померла", - повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

У прес-службі зазначили, що незважаючи на погане самопочуття дитини (лихоманка, температура до 40 градусів, кашель, біль у животі) протягом майже тижня, батьки не зверталися за допомогою до медиків, а лікували хлопця самостійно настоями трав і мухоморів.

Правоохоронці встановили, що мати хлопчика з такими симптомами також лікувалася цими настоянками і напередодні померла в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні.

В даний час прокуратура з'ясовує усі обставини цієї трагедії, зокрема, перевіряються дії батька хлопчика і медиків, які надавали допомогу постраждалим.

Джерело: ТСН