друкувати


У лютому "Буковель" прийме Кубок світу з фрістайлу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-18 10:00:52

З 18 по 24 лютого у гірськолижному туристичному комплексі "Буковель" пройде фінальний етап Кубка світу з фрістайлу. У змаганнях візьмуть участь 75 спортсменів з 14-ти країн світу.

А напередодні Івано-Франківська обладміністрація створила організаційний комітет змагань. Головою оргкомітету призначено першого заступника голови обладміністрації Василя Плавюка, його заступником - директора "Буковеля" Олександра Шевченка. Вони також будуть відповідати відповідно за забезпечення транспортом та проживанням учасників змагань.

Відповідальними за забезпечення якісної сільгосппродукцією та належними умовами харчування призначені заступник голови Івано-Франківської обладміністрації Василь Брус та головний санітарний лікар області Михайло Яворський.

"Три роки поспіль ми успішно проводили Кубки Європи для того, щоб отримати право на проведення змагань найвищої категорії, такого рівня як Кубок світу", - зазначив Олександр Шевченко.

"Це серйозний захід ми повинні провести без сучка і задирки з урахуванням Олімпіади-2022. Якщо ми проведемо його на дуже високому рівні, ми поставимо маленький плюсик в нашу скарбничку", - підкреслили у оргкомітеті.

Джерело: ТСН