друкувати


Новий сервіс для підприємців та громадян

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-08 11:53:20

З 1 січня 2013 року, відповідно до Податкового кодексу України, розпочалася кампанія декларування доходів за 2012 рік. Для зручності й покращення обслуговування підприємців та громадян Державна податкова служба України запровадила сервіс – "Заповнення декларації про майновий стан і доходи", який дозволяє заповнити декларацію на веб-порталі Державної податкової служби України (http://sts.gov.ua).

Створивши електронну версію Декларації про майновий стан і доходи, користувач сервісу зможе надіслати її до податкового органу в електронному вигляді.

Податкова служба нагадує, що для надсилання податкової звітності в електронному вигляді, платникам податків необхідно безкоштовно отримати в Івано-Франківському представництві Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України (АЦСК ІДД ДПС) посилений сертифікат ключа.

За більш детальною інформацією можна звернутися до Коломийської ОДПІ за адресою: м.Коломия, вул.Б.Хмельницького, 3, або за телефоном (03433) 5-10-00.

Джерело: Сектор взаємодії із засобами масової інформації та звернень громадян Коломийської ОДПІ