друкувати


Невтішні вихідні!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-01-02 10:00:22

30 грудня, до оперативно-рятувальної служби ДПРЧ-7 надійшло повідомлення про пожежу  в м.Коломия по вул. Новодворського. По прибуттю на місце виклику було встановлено що пожежа виникла в одноповерховій літній кухні. Внаслідок пожежі  вогнем було знищено ліжко та пошкоджено речі домашнього вжитку, а також внаслідок пожежі загинув син власника 1946 р.н.. Причина виникнення пожежі – встановлюється.                    

31 грудня, в м.Коломия по вул. Мазепи виникла пожежа. По прибуттю на місце виклику було встановлено що пожежа виникла в кухні п’яти поверхового житлового будинку. Внаслідок отруєння продуктами горіння двоє громадян 1960р.н і 1962р.н було госпіталізовано до реанімаційного відділення Коломийської ЦРЛ. Орієнтовна причина виникнення пожежі – необережність під час куріння з боку власника помешкання.                

Щоб запобігти виникненню випадків пожеж Коломийський відділ Держтехногенбезпеки та Коломийський ТУ УМНС звертається до всіх мешканців Коломийського району і м. Коломия  з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті , бути обережними, не наражати на небезпеку  себе та оточуючих!