друкувати


На колегії Івано-Франківської ОДА слухали Януковича

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-27 05:40:39

Ключовим питанням на сьогоднішньому засіданні колегії Івано-Франківської ОДА став розгляд виступу Віктора Януковича на засіданні Ради регіонів.

Більш як півгодинний запис виступу президента і представили керівникам виконавчої влади області.

Так Віктор Янукович підбив підсумки року – "У цілому рік засвідчив, що ми вивели країну на траєкторію керованого неконфліктного розвитку". Серед здобутків президент назвав і проведення Євро-2012, угоду про зону вільної торгівлі з ЄС, реформи щодо дерегуляції бізнесу, створення Конституційної Асамблеї, і проведення парламентських виборів.

Так окреслив ключові пріоритети на 2013 рік.

Перший – розвиток реального сектору та внутрішнього ринку. Друге – послідовна реалізація політики соціальної справедливості. Третє – поліпшення умов для бізнесу. Четверте – нова регіональна політика, за якою регіони мають перейти на систему освоєння власних ресурсів. П’яте – аграрна реформа. Шосте – підняти освіту, культуру та науку. Сьоме – реформа сектору безпеки. Восьме – слідкувати за використанням кожної бюджетної гривні. Дев’яте – подальша робота Конституційної асамблеї, яка підготує конкретні пропозиції щодо змін основного закону.

Після завершення трансляції голова ОДА Михайло Вишиванюк доручив, аби цей виступ роздрукували і дали кожному заступнику голови, всім начальникам управлінь та головам РДА. "Бо це є канвою того, що ви маєте робити у 2013 році", - звернувся до залу губернатор.

Джерело: Газета «Репортер»