друкувати


"Щедрий вечір з добрим джазом"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-20 03:40:31

11 січня, п'ятниця, 2013 року у Львові відбудеться концерт "Щедрий вечір з добрим джазом".

Щедрівки та колядки джазуватиме гурт "ShockolaD" із друзями:

Ігор Закус (Київ)
Дана Винницька (Львів)
Karolina Beimcik (Польща)
Bria Blessing (США)

Місце: Національний академічний театр ім. Марії Заньковецької

Початок концерту: 19:00

Вже четвертий рік поспіль гурт "ShockolaD" та мистецьке об'єднання "Дзиґа" влаштовують різдвяне джазове свято у Львові, на якому музиканти представляють авторські джазові обробки українських, польських, американських щедрівок і колядок.

Вже стало традицією, що на "Щедрий вечір…" віншувати львів'ян джазом приїжджає американська співачка, котра роками жила у Львові, Bria Blessing,колишня вокалістка "ShockolaD", яка зараз виступає у проекті "DagaDana" Дана Винницька та польська джазова співачка Karolina Beimcik, яка з Даною виступає у проекті"Babooshki". Вперше до "Щедрого вечору…" приєднався кращий бас-гітарист країни та вагома постать українського джазу Ігор Закус.

Квитки продаються у касах театру Заньковецької (вул.Лесі Українки,1), Львівської Філармонії (вул.Чайковського,7) та у галереї "Дзиґа" (вул.Вірменська,35). Вартість: 80 - 140 грн. Довідка: (032) 297-56-12

У мережі квитки можна придбати на concert.ua

Як і щороку, "Дзиґа" надає знижку 50% на квитки для студентів, членів "ДжазКлубу.Львів", Етноклубу Набутків та фотоклубу "Ч.Б.5х5". Пільгові квитки продаються тільки в галереї "Дзиґа" і тільки до 28 грудня 2012 р.

Організатори: Мистецьке об'єднання "Дзиґа", Jazz Club.Lviv

Ексклюзивний медіа-партнер: ТРК "Люкс"