друкувати


Свято "Мамині янголята" - радість для маленьких майстрів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-19 01:00:25

Дитячі радість, сміх та оплески заполонили цієї неділі залу кав’ярні "Hot cafe", розташованому у торгівельному центрі "Велес", шо в Івано-Франківську. Цього дня тут відбувалося свято для дітлахів "Мамині янголята".

Справжніми зірками свята стали юні моделі зі школи краси "Ювента", які продемонстрували цікаві зразки модного дитячого зимового одягу. Та справжній фурор на святі набув майстер-клас з виготовлення новорічних янголяток з бісеру.

Спочатку ніяково, а потім все більш впевнено вишиковувались бісеринки у маленьких дитячих ручках в симпатичних ангеликів. З гордістю демонстрували юні майстри свої шедеври батькам, які в процесі майстер-класу ласували тут же теплою запашною кавою.

"Я сама мама двох маленьких дітей, - ділиться враженнями від свята майстриня Ліда Шевага, - і знаю, як важливо долучати діток до таких заходів. По-перше, це розвиває дрібну моторику рук, по-друге, ми вчимо діток посидючості, по-третє, вони привчаються щось робити своїми руками. Ви ж бачите, скільки радості у дітей, коли у них вийшли янголятка! А були ж такі, яких заледве вмовили попрацювати з нами".

"Ми щойно з майстер-класу з виготовлення ялинкових прикрас. - розповідає мама чотирьох дівчаток Ілона Мурзова, - Побачили афішу, що тут буде інший майстер-клас і я вирішила поєднати корисне з приємним: дітки із задоволенням майструють, бо вони в мене це полюбляють, а я маю час трохи перепочити, випити смачної кави у "Hot cafe" і навідатись у сусідні крамнички".

"Нам дуже приємно, що організувавши це свято - "Мамині янголята" - нам вдалося подарувати всім присутнім хороший настрій та приємні враження. Дітки захоплено розповідають про те, як вони самі створили оригінальні прикраси. Батьки ж в той час мали нагоду перепочити, поласувавши у "Hot café". Тож день видався цікавим і приємним для всіх, - зазначає PR-менеджер мережі "Hot cafe" Надія Кугук.

Автор: Сергій БІЛИЙ