друкувати


Прикарпатські міліціонери відзначили професійне свято

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-19 10:00:09

Урочистості з нагоди Дня Української міліції, який правоохоронці нашої держави відзначатимуть 20 грудня, відбулися вчора в місті Івано-Франківську.

До актового залу обласної філармонії, де відбувались святкові заходи, прибули кадрові співробітники та працівники органів внутрішніх справ, члени їх сімей, ветерани міліції.

З вітальними промовами до них звернулись начальник управління МВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, очільник обласної ради Василь Скрипничук.

Як відзначив пан Сало у своїй промові, міліція Прикарпаття досягла цьогоріч високих показників у роботі, а криміногенна ситуація в області є контрольованою і прогнозованою.

"Є, звісно, певні проблеми, - зазначив він, спілкуючись з журналістами, - Але де їх немає? Будемо нарощувати такі темпи, будемо більш плідно співпрацювати з іншими правоохоронними структурами, зокрема, з судами і прокуратурою. Щоб у нашої громадськості повага до міліції зростала".

"Я хотів би, - висловив думку про сучасних правоохоронців голова ОДА Михайло Вишиванюк, - щоб громадськість розглядала міліцію не як власне міліцію, а як структуру, яка охороняє право і порядок. Це орган, який захищає право кожного громадянина, свободу кожного громадянина. Це вже не та структура, як була колись. Вона працює і вдень, і вночі, і в сніг, і в мороз".

Кульмінацією свята стало вручення кращим міліціонерам області нагород від міністра внутрішніх справ та Кабінету Міністрів України.

Автор: Сергій БІЛИЙ