друкувати


Вперше в Івано-Франківську зустрінуться всі майстри єдиноборств Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-18 03:00:48

Вперше в Івано-Франківську в одній залі зустрінуться всі майстри єдиноборств Прикарпаття. Цього разу не у двобої, а на сцені — на першій церемонії нагородження "Воїн року 2012" під девізом "В єдності сила".

На церемонії відзначать кращих спортсменів, призерів та переможців всеукраїнських і міжнародних змагань з джиу-джитсу, кудо, таеквондо ВТФ, кікбоксингу, карате шотокан, боксу, таеквон-до, ушу-саньда, фріфайту, кіокушинкан карате, дзюдо, самбо, кіокушінкай карате, вільна боротьба, тайський бокс та греко-римська боротьба.

Усього буде представлено 16 видів єдиноборств, які культивуються і продовжують свою традицію в популяризації та розвитку єдиноборств. Як каже автор проекту, керівник Центру підготовки чемпіонів "Золотий Дракон" Ігор Йосипів, мета заходу — здружити всіх спортсменів та тренерів і об’єднати їх в одну велику спортивну родину. Безпосередні цілі — нагородити кращих і показати приклад тренерам та спортсменам, що можна досягти поставленої цілі, потрібно лише проявити фізичні та вольові якості бійця, непохитний дух і волю до перемоги.

"Цю ідею я виношую уже давно, — каже Ігор Йосипів. — На Прикарпатті понад 20 різних видів єдиноборств. Тож у мене з’явилася ідея, чому б їх не об’єднати в єдине ціле, адже це дуже велика кількість на таке маленьке місто як Івано-Франківськ — стільки шкіл, клубів та федерацій найрізноманітніших стилів та напрямків єдиноборств. Я вирішив, що потрібно діяти. І ось настав момент і час коли потрібно запустити цей пілотний проект. Я щиро вдячний, що мене в цій ідеї підтримав мій колега завідувач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, кандидат педагогічних наук, професор Ярослав Яців, президенти та головні тренери федерацій і директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл Івано-Франківської області".

На спортивно-мистецькому святі організатори планують відзначити кращих спортсменів, меценатів, тренерів, засновників та людей, які зробили значний особистий внесок у розвиток та становлення єдиноборств на Прикарпатті. Крім цього, у кожному виді єдиноборств буде визначений найрезультативніший спортсмен в номінації "Воїн року 2012". Загалом буде вручено понад 100 нагород.

"Сподіваюся, що церемонія нагородження "Воїн року" ввійде в історію в спортивно-масових заходів Івано-Франківщини, — каже Ігор Йосипів. — Думаю, це буде ще однією мотивацією для спортсменів, які представлятимуть наш край на всеукраїнських і міжнародних змаганнях та зроблять все для того, щоб піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Ми будемо пишатися, коли лунатиме гімн нашої держави — України. Іванофранківці мають знати кращих".

Прийдіть і підтримайте наших героїв. Беріть яскравий приклад здорового способу життя. Отже, 19 грудня 2012 року, місце зустрічі — актовий зал Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника. Початок — о 15:00 годині. Вхід вільний.

Джерело: sport.if.ua