друкувати


Військовослужбовці Прикарпаття беруть участь у ліквідації наслідків снігопаду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-18 10:15:50

За розпорядженням начальника Івано-Франківського військового гарнізону полковника Ігоря Павлюка, для ліквідації наслідків потужного снігопаду, що накрив Івано-Франківську область, було виділено особовий склад під командуванням капітана Олександра Тимощука, а також шнеко-роторний автомобіль на базі ЗІЛ 130, спеціальний автомобіль на базі "Урал".

За вчорашній день військовослужбовцями було розчищено понад 24 кілометри доріг у ряді сіл Тлумацького району. Сьогодні військовослужбовці продовжують свою роботу з надання допомоги місцевому населенню Прикарпаття.

За словами полковника Ігоря Павлюка, військовослужбовці відкомандировані у розпорядження начальника служби цивільного захисту у Тлумацькому районі Івано-Франківської області підполковника Володимира Солохи і виконують рятувальні роботи відповідно до його завдань.

- У військовослужбовців складна ділянка роботи, - зазначив підполковник Володимир Солоха. - Адже там дорога проходить по полю і постійно задувається вітром. Сьогодні вони знову будуть розчищати ту ж саму ділянку, бо за ніч вона була знову непридатна до проїзду.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України