друкувати


Франко Фест: Сотворення світу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-14 03:52:31

"…Гляджу на небо й світ живий
І жду, що з земної утроби
Ось-ось прорвесь огонь страшний …

І, наче золото в горнилі,
Сей світ очиститься зовсім,
І чиста, в невечерній силі,
Засяє правда й воля в нім" (І.Франко)


20 грудня о 20.00 в арт-кав’ярні "Квартира, 35" (м.Львів, вул.Вірменська, 35) "Франко Фест" презентує проект "Сотворення світу" – поєднання музики, поезії, відвертих розмов про Франка і його творчість.

У програмі:

  • Розмова про Франка: Юрко Прохасько (літературознавець, перекладач, есеїст, публіцист)
  • Концерт гурту Rock-H

Хлопці везуть до Львова із Закарпаття багато драйву, різдвяну атмосферу і пісню на слова Франка, яку виконають вперше.

Нагадаємо, культурний проект "Франко Фест" розширює свою діяльність. Тепер він триває не тільки три дні влітку, а протягом всього року. Минулого місяця у Львові відбувся перший позафестивальний захід під назвою "Зів’яле листя".

Цього місяця організатори Франко Фесту презентують черговий мистецький проект не тільки у Львові, а також і в Києві. Там 22 грудня, у букарні "Бабуїн" відбудеться розмова з братами Капрановими, концерт гурту "Гапочка" та акустичний виступ Сергія Підкаури (гурт The Вйо). Початок о 19.00

Довідка: "Франко Фест" вперше відбувся 27-29 липня 2012 року у Нагуєвичах, рідному селі Івана Франка. Протягом трьох днів на трьох сценах фестивалю виступали відомі українські музичні гурти, відбувалися перфоманси, театральні виступи та читання Франка відомими українськими письменниками, істориками, літературознавцями.

Контакти: media.frankofest@gmail.com, тел. 0637011978 (Оля Вишня), 0685409160 (Остап Походжай)

Партнери: МО "Дзиґа"