друкувати


Новорічна ялинка обійдеться Івано-Франківську у 187,2 тис. грн

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-12 01:00:25

21-метрова новорічна красуня-ялинка обійдеться місту Івано-Франківську у 187,2 тисячі гривень. Про це розповів вчора, під час оперативної наради в міськвиконкому перший заступник директора департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Василь Білик.

З його слів, ялинку доставили до міста працівники ВАТ "Зелене господарство", які привезли її з села Вишківці Надвірнянського району.

Фінансувати витрати на встановлення і прикрашання зеленої красуні планується з коштів Державного бюджету та коштів комунальних підприємств. При цьому 44 тисячі гривень потягнула доставка ялинки, її встановлення та прибирання прилеглої території. 120,2 тисячі гривень виділено комунальному підприємству "Міськсвітло" на обладнання ялинки та центральної частини міста святковими електричними гірляндами. Ще 23 тисячі гривень отримає дизайнер, яка підбирає і закуповує ялинкові прикраси.

Загалом же прикрасити головний новорічний символ міста Івано-Франківська планується до 18 грудня, коли на ялинці буде урочисто запалено святкові вогні.

Автор: Сергій БІЛИЙ