друкувати


Нова послуга податкової служби - "Податковий асистент"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-12-04 12:00:36

Коломийська ОДПІ нагадує, що сервіс "Пульс податкової" діє з січня поточного року за ініціативи Голови ДПС України Олександра Клименка.

Зателефонувавши за номером (044) 284-00-07, кожен платник може залишити своє повідомлення щодо роботи податкового відомства. Звіти про перелік питань, які надійшли на "гарячу лінію", щодня надаються Голові ДПС.

Податківці не тільки приймають звернення громадян, а й повідомляють заявникам про результати їх розгляду.

Найближчим часом податкова служба впровадить нову послугу - "Податковий асистент". Новий сервіс передбачає, що податківці будуть через Інтернет інформувати платників про податкові ризики, виявлені під час моніторингу господарської діяльності підприємців. Електронне листування буде індивідуальним і повністю конфіденційним. При цьому підприємцям буде запропоновано самостійно усувати недоліки, не чекаючи офіційного подання звітності.

Скористатися ж новим сервісом зможуть тільки ті платники податків, які подають звітність в електронному вигляді.

На сьогодні майже 100 відсотків платників ПДВ Коломийської ОДПІ звітують через Інтернет.

Для подання податкової звітності в електронному вигляді необхідно отримати безкоштовні посилені сертифікати відкритих ключів у Представництві Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового Департаменту ДПС України, яке заходиться в приміщенні ДПІ у м.Івано-Франківську на першому поверсі за адресою: 76018, м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності 20, каб.110, телефон (0342) 77-19-05.    

Джерело: Сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Коломийської ОДПІ