друкувати


Стартував Чемпіонат Прикарпаття з міні-футболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-28 11:00:19

У стінах ФОСК "Прикарпаття" стартував найчисельніший за кількістю команд-учасниць Чемпіонат з міні-футболу на Івано-Франківщині. Це міжрайонний Чемпіонат Прикарпаття. Цьогоріч участь у змаганнях візьмуть 56 команд, які протягом усієї зими змагатимуться між собою.

Міжрайонний чемпіонат із футзалу у стінах фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу «Прикарпаття» організовують п’ятий рік поспіль. У змаганнях беруть участь команди з шести районів області – Коломийського, Надвірнянського, Косівського, Снятинського, Тлумацького. Також виступає у турнірі і безпосередньо команда Коломиї. 

У першому турі, який відбувся у суботу, взяли участь по 12 команд першої та другої ліги. Всіх учасники за спортивним принципом із урахуванням виступів в попередньому сезоні, розбили на три дивізіони: Суперлігу (12 команд), Першу лігу (12 команд), Другу лігу (три групи по 10-11 команд). До слова, порівняно із минулорічними змаганнями, склад учасників зазнав деяких змін. Елітний дивізіон зазнав втрати - команда МФК "В.Вербіж" відмовилась від участі в змаганнях. Команди Отинії та Турки розіграли між собою вакантний квиток до Суперліги. Щодо результатів, то команди Суперліги із Сопова та Дебеславців здобули по дві перемоги, Турка та Жукотин виграли по одній грі. В першій лізі беззаперечним лідером є отинійці. В їх активі дві перемоги.

Джерело: НТК