друкувати


Коломийська ОДПІ: Курс на лібералізацію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-22 12:40:03

Про це під час зустрічі з платниками, яка відбулася нещодавно говорила начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька.

На початку зустрічі керівник податкової інспекції зупинилась на останніх здобутках податкової служби на шляху створення гідної податкової системи та підтримки вітчизняного товаровиробника, про зростання рейтингу вітчизняної податкової служби за оцінкою Світового Банку. Акцентувала на впровадженні для платників цілого ряду електронних податкових сервісів ДПС України.

Начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька звернула увагу присутніх на тому, що програма лібералізації, яка розробляється в даний час, пропонує конкретні заходи щодо вирішення проблемних питань, які мають місце в процесі адміністрування податків та зборів. При цьому вона врахує регіональну специфіку, особливості оподаткування в певних галузях господарювання, потреби малого та середнього бізнесу.

"Податкова служба постійно удосконалює методи роботи з платниками. Ми збираємо побажання клієнтів з тим, щоб впроваджувати податкові стимули, зокрема для підприємств, що переймаються проблемами зайнятості населення та створюють нові робочі місця. Адже це і надходження до бюджету і здорова конкуренція", - зазначила Світлана Олексіївна.

За наслідками спілкування із представниками бізнесу будуть зібрані та систематизовані пропозиції щодо вдосконалення податкової системи. Свої пропозиції усі бажаючі зможуть залишити у спеціальній скриньці, встановленій у кожному Центрі обслуговування платників податків або надіслати їх на електронну адресу ДПС України.

Джерело: Сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Коломийської ОДПІ