друкувати


Коломияни грали у міні-футбол

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-20 04:00:59

Спорт – це життя. Вже вкотре цю тезу доводить ініціатива коломиян. Замість перегляду "зомбоящика" чи псування свого здоров’я шкідливими звичками, всі небайдужі мещканці міста та представники влади зібралися на стадіоні "Юність" і традиційно провели чемпіонат міста Коломиї серед аматорських команд з міні-футболу.

"Відрадно те, що охочих взяти участь у цих змаганнях зголосилося доволі таки багато.. Незважаючи на осінні погодні умови, заявку подали 10 команд. І на цьому аматорському чемпіонаті ми бачимо людей, які підтримують заходи, які організовує Коломийська міська рада, і таким чином популяризують здоровий спосіб життя і цей вид спорту", - зазначив начальник відділу молоді та спорту Коломийської міської ради Володимир Колесник.

Після офіційного відкриття футболісти-аматори розпочали боротьбу за кубок.

Налаштованість на перемогу кожного прослідковувалася вже в перших матчах. Проте після кожного етапу визначалися переможці, які вийшли вперед і розіграли між собою стикові ігри.

З десяти команд перше місце вдалося здобути команді "Ветерани Коломия Сільмаш", друге – команді "Пора", третю сходинку п’єдесталу посіла команда "Коломийська дистанція колії ПЧ-13".

"Міні-футбол у Коломиї перебуває на високому рівні і завжди розвивається. Команди грають регулярно і виступають вдало на рівні області, району та міста. Кожної зими заявляються понад 40 команд – це хороший показник для міні-футболу. Результатом цьогорічного чемпіонату міста наша команда задоволена, бо отримала море позитивних емоцій. Варто зазначити й те, що хотілося б аби приходило більше глядачів, особливо, щоб про такі заходи повідомляли молодь", - зазначив представник команди "Пора" Володимир Семаковський.

Справді особисто переконалася, що вболівальників було мало, а це свідчить про те, що суспільство нині все більше відмирає. Шкідливі звички, які обирає частина сучасної молоді, стають геноцидом нації. Отруюючи свій організм, вони забруднюють свої голови – втрачаючи просту людську свідомість.

Тому такі заходи в нашому місті потрібно проводити якомога частіше, бо саме вони популяризують здоровий спосіб життя – спорт.

 

Джерело: Коломийські Вісти