друкувати


Прикарпатські поштовики вже роздали понад 16 тисяч телетюнерів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-08 01:00:16

Починаючи з липня цього року «Укрпошта» роздала понад 16 тисяч безкоштовних телетюнерів.

З минулого року в Україні з’явилося цифрове телебачення. Тепер можна дивитися телепрограми у кращій якості зображення та звуку.

Для цього необхідно підключити до свого телевізора приставку — телетюнер. У 2012 році уряд передбачив кошти для реалізації програми забезпечення малозахищених громадян телетюнерами, які приймають цифровий сигнал.

Право на безкоштовне отримання телетюнера мають: інваліди І та ІІ груп, а також інваліди війни ІІІ групи; особи, які виховують дитину-інваліда, за умови, що дитина-інвалід проживає з ними та не перебуває на повному державному утриманні; особи із малозабезпечених сімей, які отримують державну соціальну допомогу; особи, на яких поширюється право на отримання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

Важливу місію у реалізації цієї програми виконує «Укрпошта». Так, з липня цього року поштовики вже доставили понад 650 тисяч телетюнерів по всій Україні, зокрема, 16312 — на Прикарпатті.

Джерело: Газета «Репортер»