друкувати


Газовиків "підставила" погода?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-07 12:29:48

Лише три з обіцяних дев’яти ордерів на проведення аварійних земляних робіт вдалося здати івано-франківським муніципальним інспекторам з благоустрою працівникам управління експлуатації газового господарства.

Про це повідомив вчора, під час оперативної наради в Івано-Франківському міськвиконкомі керівник муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула.

Як пояснив перший заступник начальника УЕГГ Олександр Кириченко, виконати дану тиждень тому обіцянку здати до кінця минулого тижня 9 зароблених розкопок газовикам завадила несприятлива погода. Проте вже в понеділок підлеглі пана Кириченка виправились, фактично відновивши 6 місць аварійних земляних робіт. Здати ордери по вказаних розкопках газовики планують вже найближчим часом.

Станом на вівторок, за інформацією С.Кукули, в місті Івано-Франківську незаробленими залишались 43 місця аварійних розкопок. 16 з них числились за УЕГГ, 7 – за Івано-Франківським районом електромереж, 15 – за КП «Івано-Франківськводоекотехпром» і 5 – за ДКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Автор: Сергій БІЛИЙ