друкувати


Роман-переможець "Коронації слова 2012" презентують у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-06 01:00:25

Роман-переможець конкурсу "Коронація слова" "Дівчинка на кулі" Ольги Слоньовської вийшов друком цієї осені у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля". Перший наклад книжки склав, чималі, як для сучасної української літератури 8 тисяч примірників та вже надійшов до продажу у всі книгарні країни.

Перша презентація роману пройде у Івано-Франківську 8 листопада о 18:00 у Книгарні "Є" (вул. Незалежності, 31).

Її називають Джокондою сучасною української лірики, серед її лаврів не лише низка літературних премій, а й орден княгині Ольги ІІІ ступеня й медаль "За заслуги". А 2012 року професор Прикарпатського університету, член Спілки письменників України Ольга Слоньовська посіла І місце в престижному конкурсі "Коронація слова" із романом — "Дівчинка на кулі".

Роман Ольги Слоньовської "Дівчинка на кулі" - це майже автобіографічна історія дівчинки Олі. Дитиною вона втікала з дому в пошуках тих, хто її полюбить, — міліція повертала до рідної неньки. А в тієї материнський інстинкт на Ользі відпочивав, особливо після спроби дівчинки повернути молодшого братика туди, де його начебто і знайшли, — під скирту. Невже на всій земній кулі не знайдеться людини, що пізнала б у забитому дівчиську маленьку принцесу, адже найголовніше бачать не очі, а серце? Дізнатись про усі таємниці роману від самої Ольги Слоньовської можна буде на презентації "Дівчинки на кулі", яка пройде у Івано-Франківську 8 листопада о 18:00 у Книгарні "Є" (вул. Незалежності, 31).

Видавництво "Клуб Сімейного Дозвілля" - лідер видавничої галузі та найбільший дистриб’ютор книжкової продукції в Україні. У 2011 році видано книжок загальним накладом понад 17.3 млн. примірників, що становить 30% всіх книжок, що видаються в Україні. За підсумками діяльності року видавництво стало Лауреатом премії "Український Національний Олімп" у номінації "Видавець року". Ексклюзивні проекти видавництва – це серія "Світові бестселери українською", книжки всесвітньо відомих авторів таких, як Ден Браун, Стівен Кінг, Агата Крісті та інші, у серії "Зірки української прози" - видано книжки лауреата Шевченківської премії Василя Шкляра, Золотого автора України Люко Дашвар, переможця конкурсу "Книга року ВВС" Юрка Іздрика.

Іван Лопатченко +38 057 784 00 98 ivan.lopatchenko@bookclub.ua