друкувати


На пішохода все одно чатує небезпека потрапити під колеса

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-11-06 11:40:01

Минула неділя стала справді «чорним» днем для прикарпатських пішоходів. Одразу троє з них так і не змогли без пригод і травмувань перетнути проїжджу частину, опинившись натомість на лікарняних ліжках. На щастя, обійшлося без летальних випадків.

Так, 64-річний мешканець Коломиї, перебуваючи у справах в селі Лісна Слобідка, на Коломийщині, ризикнув перейти дорогу, будучи у стані алкогольного сп’яніння. Дійти до іншого краю дороги він так і не зміг. Завадив йому в цьому легковик «Шевролє Епіка» під керуванням 43-річного львів’янина. Як наслідок, потерпілого було госпіталізовано до Коломийської центральної районної лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки та перелом ребер.

Струсом мозку закінчилась дорожня пригода і для 14-річного івано-франківця. Хлопець вибіг на проїжджу частину вулиці Короля Данила в обласному центрі просто перед бампером «Фольксвагена Джетта». Слід зазначити, що вказана ДТП сталася у якихось 20 метрах від пішохідного переходу. Отак бажання зекономити собі кілька метрів шляху могло вартувати підлітку життя.

А ось випадок, який трапився вчора, близько 22-ї години, з 44-річним івано-франківцем змушує всерйоз замислитись щодо організації безпеки дорожнього руху в місті Івано-Франківську з боку місцевих властей. На вулиці Незалежності «Мазда» під керуванням 47-річного тисменичанина збила його просто на пішохідному переході. Нагадаємо, це вже далеко не перший випадок, коли на івано-франківців наїжджають на пішохідному переході. Потерпілого з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забій колінного суглобу було госпіталізовано до Івано-Франківської міської клінічної лікарні.

Автор: Сергій БІЛИЙ