друкувати


СТЕК отримала "на горіхи" від мера за неорганізовану роботу кол-центру

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-31 02:00:18

Бездіяльність диспетчерської служби вважає головним недоліком в роботі «Станіславської теплоенергетичної кампанії» (СТЕК) Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус.

«У вас робота диспетчерської служби – «нуль», - зазначив він, звертаючись до керівництва компанії, під час вчорашньої оперативної наради в міськвиконкомі, - ви от зараз з Тетяною Миколаївною (Тетяною Клочко – керівником міської служби оперативного реагування – ред.) поспілкуйтеся і з моєю секретаркою. Чого мої служби мають виконувати функції вашої диспетчерської служби? Ви що не можете багатоканальну лінію поставити?»

Зі слів мера, керівникам СТЕКу слід проконсультуватись щодо організації ефективної роботи диспетчерської служби з керівництвом ДКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та міської служби оперативного реагування. Для прикладу він навів КП «Єдиний розрахунковий центр», чий кол-центр також свого часу викликав чимало претензій к у мешканців Івано-Франківська, так і у міської влади, проте потім, поспілкувавшись з колегами-комунальниками, вони таки змогли виправитись.

Автор: Сергій БІЛИЙ