друкувати


Військові комісари та медики складали заліки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-24 12:00:56

Так, впродовж двох днів під керівництвом військового комісара Львівського обласного військового комісаріату полковника Володимира Щура офіцери підтверджували свої знання з мобілізаційної, спеціальної, тактичної, вогневої підготовок; демонстрували стройовий вишкіл та фізичну витривалість.

– Під час стройового огляду та складання контрольних занять військовослужбовці продемонстрували високий рівень виправки, наполегливості та старанності. За індивідуальними оцінками кращих з них було заохочено – розповів заступник військового комісара з виховної роботи підполковник Борис Андреєв.

Зокрема, за результатами контрольних занять з фізичної підготовки кращих результатів досягли майори Петро Линда, Михайло Романович, прапорщик Петро Шишук, а з професійної підготовки – підполковники Сергій Кучинський, Ігор Томачук.

В свою чергу, особовий склад Військово-медичного клінічного центру Західного регіону згідно із планом підготовки цієї військово-лікувальної установи на 2012 навчальний рік, також демонстрував свої знання, вміння та навички під час підсумкової перевірки.

У перший день відведений на контрольні на заняття з військовослужбовцями Центру було проведено загальний стройовий огляд та відбулося складання заліків із стройової підготовки.

Загалом, під час перевірки військові лікарі, молодший медичний персонал склали індивідуальні заліки із основних предметів навчання та спеціальних підготовок.

– Мета підсумкової перевірки полягає в тому, аби надати об’єктивну оцінку знанням та умінням кожного військовослужбовця, керівника, а також визначити готовність і спроможність структурних підрозділів Військово-медичного клінічного центру виконувати завдання за призначенням, – зазначив заступник начальника Військово-медичного клінічного центру Західного регіону з виховної роботи підполковник Іван Держило.

Автор: Підполковник Віталій Іванов