друкувати


Майбутні фінансисти знайомилися з роботою Коломийської податкової

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-10-10 12:00:40

Роботі з формування високої податкової культури у молоді надається посилена увага з боку органів державної податкової служби України.

З метою поглиблення знань та виховання у молоді високої податкової культури, в Коломийській ОДПІ організовано зустріч з студентами - фінансистами першого курсу економіко-правового коледжу Київського національного державного торгово-економічного університету.

Спілкування проходило у формі діалогу. Завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Наталія Максим’юк ознайомила студентів із структурою Коломийської ОДПІ, основними завданнями та функціями податкової служби, видами податків і зборів, які адмініструються в Україні та яку роль відіграють вони у житті краю. Звернула увагу присутніх на основних напрямках роботи податкової служби в період переходу від фіскального органу до сервісної служби. Першим кроком у цьому стало функціонування Центру обслуговування платників податків, який уже діє більше року, та дає можливість комфортно і ефективно обслуговувати платника податків.

Молодь активно цікавилася окремими аспектами діяльності податкової служби. Зокрема, скільки юридичних та фізичних осіб перебувають на обліку в інспекції, як зареєструвати підприємницьку діяльність, чи є в регіоні платники, які скористалися «податковими канікулами», хто може скористатися податковою знижкою, а також умовами працевлаштування в органах податкової служби.

Для студентів проведено екскурсію Центром обслуговування платників податків. Де вони отримали чудову нагоду безпосередньо поспілкуватися з фахівцями податкової інспекції, обмінятися враженнями.

На завершення податківці побажали гостям успішного навчання, адже знання, які вони здобудуть у коледжі допоможуть стати їм хорошими спеціалістами та сумлінними платниками в майбутньому.

Джерело: Сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Коломийської ОДПІ